MAJA NIKOLIĆ NA EVROVIZIJU! Zvezda Granda ubeđena da bi pevačica napravila haos u Evropi: „Bila bi fora“ (VIDEO)

Talentovani pevač Aleksandar Radojević, koji se proslavio pre nekoliko sezona u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda„, veliki je ljubitelj Evrovizije, a sad je prokomentarisao da bi Maja Nikolić bila odličan predstavnik Srbije na popularnom evropskom takmičenju.

On je u razgovoru za Grand otkrio da mu je žao što pevačuca nije ušla u uži izbor, jer smatra da bi bila dobar predstavnik Srbije na prestižnom takmičenju.

Ja bih baš voleo da Maja Nikolić ode na Evroviziju, i da ima neku strava pesmu. Šalu na stranu, Maja Nikolić je jedan od ozbiljih pop vokala u našoj zemlji stvarno. Sad na stranu taj deo estrade, rijaliti programa, to da izuzmemo, mislim da kada bi ona imala dobar tim oko sebe, kada je u pitanju vizuelni i muzički deo, da bi to možda čak stvarno imalo neki dobar smisao. Baš bi bila fora, svi bi smo gledali Maju Nikolić na Evroviziji – rekao je Aleksandar za Grand.

Untitled 16
Aleksandar Radojević

Pevač je često isticao da preferira stranu muziku, a sada je otvoreno govorio koliko mu se sviđaju pesme Aleksandre Prijović, kao i da je prati čak od takmičenja u „Zvezdama Granda„, 2011. godine.

-Shvatio sam da sam postao fan prvog domaćeg izvođača, to je Aleksandra Prijović. Bio sam na koncertu sa Džejlom i dobro smo se proveli. Ja sam se i rasplakao i igrao, sve sam radio na koncertu, tako da nam je baš bilo lepo. Toliko mi je drago zbog te devojke, jer ja kao fan „Zvezda Granda“, pratim Aleksandru Prijović još od 2011. godine. Sve pratim pomno, još da krenem sličice da skupljam i postere i postajem stvarno fan – iskreno je rekao.

Aleksandar Radojević ne krije da je Prijin fan godinama: „Još da krenem da skupljam sličice i postere“

Untitled 17
Aleksandar Radojević

Radojević je istakao da mu više nedostaje studijski rad i emisije, nego samo pevanje i nastupi.

-Više mi nedostaje, iskren da budem, taj neki studijski rad i emisije, i sama ta promocija, sve to. Ja mnogo volim da se pojavljujem, da pričam. Malo su me ugušila mesta gde sam radio, ti neki ljudi, ne želim da zvuči nešto bezveze, volim interakciju sa publikom, ali drugačije je kad pređete na neki nivo kada imate i svoju binu, kad imate dobar bend, kada to zvuči lepo, nego kada radite samo sa aranžerom ili samo sa gitaristom, to zvuči prostije. Bude lepo, ali kad imaš ceo bend i prostor, drugačiji je utisak– zaključio je Radivojević za Grand.

Untitled 18
Aleksandar Radojević

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K. Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković