Ceca VIKALA iz petnih žila, Saša i Boske ZABRINUTI: “’Zovite DOKTORA, doživeće INFARKT“

U četvrtom krugu predstavili su nam se i Vladan Manić (20) iz Pirota i Luka Aleksić (23) iz Beograda.

Vladan poznatiji kao Čapa iz tima Marije Šerifović pevao je pesme “Golubica“ i “Koje si vere nevero moja“ za šta je dobio jedva 3 glasa, dok je Luka iz Cecinog tima odabrao pesme “Dođi sutra“ i “A i ti me iznevjeri“ i osvojio 4 glasa.

14130be04870e526e6a255622fe730690ffdff6a

Prva na redu da komentariše bila je Viki Miljković kojoj se Čapin nastup nije dopao, dok joj je Luka sa druge strane bio originalan.

– Kandidat broj dva, druga pesma je put kojim bi trebao da ideš, sve si uradio kako treba. Kod prvog kanididata braniću se ćutanjem– dodao je David.

Mili je smatrao da je Čapa jedan pevač na sceni, i to onaj gori, od onog van nje- Previše dočaravaš, a imaš sve elemente. Ti inače razvaljuješ, opušten si inasmejan a sad u grču skroz.

a73f9e1e231125e3f30492da2aba23d0cfcd740d

Popović je delio mišljenje sa Milijem zbog čega se Bosanac naljutio- Baš me briga kako neka peva na probi, daj onda okupi njih 20 koji razvaljuju na probama- objasnio je Stojković, na šta je Saša odgovorio da se kandidatima uvek na sceni pripisuje trema i stres.

– I ja sam ovde pod stresom, plašim se da će Ceca da uzme motku, Marija bilju i tako dalje…- rekao je Bosanac.

fe7e41920bda60008afd9ff221b2c742cfc8778f

– Ja lično mislim da je ovde mnogo kontradiktornosti kada je glasanje u pitanju. Nije samo pevanje u pitanju nego celokupan utisak. Dali smo pre ovoga šesticu nekome ko je sve vreme bio u falšu, Sneškin kanidat, a dali smo mu glasove zbog energije. Čapa ne zaslužuje da ispadne, Luka amater se trudi i vašom i mojom zaslugom, zašto ga saplićete i kasapite? Šta vas košta da dečku date još neki glas?– vikala je Ceca.

Viki i Đorđe se nisu složili sa Cecom misleći da sada ide u krajnost sa obrazlaganjem, a zatim se Saša obratio direktno Luki pitanjem koliko je imao glasova u prethodnim krugovima.

– U prethodna dva imao sam šestice, ali sad smo se i Vladan i ja umorili od čekanja da nastupimo, opala nam je energija– rekao je Aleksić.

e4fd257df0f731b252192b2b676fe4f62419ca26

– Od čega ste se bre umorili? Što sedite u toplom i jedete sendvič? Ajde bre– odgovorio je Đorđe.

Komentarisanje se u jednom trenutku razvilo u sukobe velikih razmera, a Saša se uplašio za Cecino zdravlje naročito u narednim krugovima zbog sumnje da će od količine stresa dobiti infarkt, te pozvao kliniku Đoković da reaguje.

– Stvarno se plašim za nju, tako da mislim da treba ovde na snimanjima uvek da bude doktor. Ajde vas dvojica idete u baraž– poručio je Popović za kraj.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac