Pevač se obesio, za Grand kolega otkrio razloge: „Bio je sa roditeljima, samo je krenuo…“

ubio se mujo hodžić

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Mujo Hodžić preminuo je juče u 26. godini života, a kako Grand saznaje pevač se obesio.

Naime, izvor blizak našem portalu otkrio je da je pevač bio u izuzetno lošem stanju, kao i da je u poslednje vreme imao psihičkih problema zbog čega je sebi nažalost oduzeo život.

-Bio je sa roditeljima tog dana i samo je izašao i nažalost to uradio. Otišao je u pomoćnu zgradu u roditeljskom dvorištu i učinio to. Žao mi je zbog toga, bio je odličan momak i izuzetno pošten kolega- tvrdi izvor blizak Grand portalu.

ubio se mujo hodžić

Ova vest šokirala je kako pevačevu porodicu, tako i brojne prijatelje i kolege koje se potresnim rečima opraštaju od njega.

-Alahovom voljom, brat Mujo se danas, poslednji dan svetog meseca Ramazana, preselio na večni svet. Molim ALaha da mu se smiluje, oprosti jegove grehe i podali lep dženet, a porodici sabor u ovim teškim trenucima- napisao je pevačev prijatelj Edo Malić na svom Fesjbuk profilu.

ubio se mujo hodžić

-Mujo brate pa šta to uradi sebi coveče, znamo se godinama, zajedno smo hodali, furali, uvek si bio odličan momak i odličan pevač. Žao mi je što si nas napustio prijatelju moj uvek ću te pamtiti- napisao je Mujov prijatelj Meho koji ne može da dođe sebi nakon vesti da je pevač sebi oduzeo život.

-Ne mogu da verujem. Allahu mili otvori mu dženetska vrata. Čuo sam da se Mujo obesio, žalosno je sve ovo– napisao je jedan od Hodžićevih prijatelja.

ubio se mujo hodžić

Podsećamo, Mujo je okušao sreću u „Zvezdama Granda“ u sezoni 2018/2019 kada se predstavio pesmama „Potražiću oči nešto zelenije“ Marinka Rokvića i „Bolje mi je“ od Đanija.

Nakon što je otpevao obe pesme takmičar je nastup ipak završio bez glasova.

Šteta što niste videli kako je izgledao dok je pevao. Baš je bio nasmejan- prokomentarisao je tada Saša Popović.

Iako tada nije uspeo da prođe u drugi krug, bilo je očigledno da je Saša Popović prepoznao njegov talenat i harizmu kada mu je poručio da se prijavi u takmičenje sledeće sezone.

ubio se mujo hodžić

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra „Srce“ od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected].

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni…

BONUS VIDEO: Ovako je pevao Mujo Hodžić u „Zvezdama Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand/D. Milošević/ Facebook/mujo.hodzic.52,
Autor: J. Jović