Login/Registracija

„Mili crko dabogda, Marija uganula članak dabogda“, Ceca sve sasula u lice članovima žirija pa najavila odlazak

ipiccy image 3 8

U poslednjem duelu za večeras predstavili su nam se Darko Gjorgjeski iz tima Cece Ražnatović i Lidija Matić kojoj je mentorka Snežana Đurišić.

Darko je odabrao numere „Cipele“ i „La Miami“, dok je Lidija pevala „Pustite me da ga vidim“ i „Poludelo srce“, a žiri je presudio da oboje idu u baraž sa 5:4 glasova za Matićevu.

IMG 4656

Darko, Emir je jedan od najkarekterističnijih, snažnih i tačnih vokala na našoj estradi, a ti si se izgubio u toj pesmi i to te je koštalo glasa. Druga pesma, ako ideš na foru onda ga napravi. Između tvog ponašanja i teksta je bila velika razlika. Lidija, ja bih iskreno voleo da ovakvi vokali što duže ostanu u takmičenju jer ti kada pustiš taj prelepi glas meni je to skroz specifično, ali ti fali iskustva da ti budeš sigurna u sebe– obrazložio je Mili, a Snežana je opravdala kako pije antibiotike i da se izborila odlično s obzirom na njeno zdravlje.

IMG 4688 1

Marija je istakla kako je Darko bio bolji u prethodnom krugu i da joj je zvučalo usiljeno za razliku od prethodnog puta kada je bilo odlično, dok je Lidiju pohvalila da je dobila glas zbog druge pesme.

Popović je prokomentarisao kako mu se ne dopada što darku piše da je iz Graca kada je iz Makedonije, jer ako dođe do finala smatra da ljudi neće dovoljno glasati za njega, a Ceca je branila svog takmičara i istakla kako je to greška produkcije jer je on i tek kako ponosan što je Makedonac, kada je Saša nazvao tetkom.

IMG 3994

Za tebe sam bre beba u pelenama, jel si ti normalan? Bekuta hvala na glasu, Bosanac takođe, Viki i Đole hvala, Mili crko dabogda, Marija članak uganula dabogda. Dete, ti ćeš bolje da pevaš ovu prvu pesmu sledeći put. Šalim se naravno, povlačim sve što sam rekla za ove kletve, ja odoh– završila je Ražnatovićka nakon čega je Sanja Kužet najavila početak baraža.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić