Login/Registracija

Častio žiri kiflicama, a razlog ne može biti LEPŠI (VIDEO)

Neko bi rekao „obećanje ludom radovanje“, ali tako definitvno ne misli Nikola Petračković, takmičar „Zvezda Granda“, koji je svoju reč ispoštovao i obećane kiflice doneo članovima žirija.

Iako su mnogi mislili da je pevač, koji je inače po struci pekar, obećanje ispunio kako bi se žiri uverio u njegove kulinarske sposobnosti, istina je drugačija. 


– Ja sam te kiflice donosio već jednom u prethodnoj sezoni ali su se članovi žirija sad promenili, pa se nadam da se više neće menjati i da oni koji nisu probali da će da probaju – kaže Nikola koji je za potrebe emisije snimio i sam video same pripreme kiflica, a zatim otkrio pravi razlog zbog kog je častio sve u studiju. 

– Supuga me je snimala dok sam mesio. Inače ona nevoli mnogo testo da jede,ali pošto je trudna, cepa sad, svašta jede (smeh). U četvrtom je mesecu, sad će peti. Doktorka kaže da je muško,ali još se ne vidi dobro, tako da biće šta god Bog da. Imam dve devojčice, voleo bih da sad dobijem jedno muško, ali šta bude…. – pohvalio se Petračković. 


Ali Nikoline kiflice od sad pa na dalje neće smeti da jede njegov protivnik u duelu Đorđe Jovanović, koji je ove subote dobio kritiku od Ane Bekute da ima višak kilograma i da pod hitno mora da smrša. Naravno, kao pravi 18-godišnjak tvrdi da će da je posluša. 

– Potrudiću se, daću sve od sebe. Za sad nisam toliko ni pokušavao, ali potrudiću se makar to bilo 2, 3 do 4 kilograma do sledećeg viđanja – kaže Đorđe, na šta se nadovezuje i Petračković i ističe da je pevačima lakše da pevaju praznog i ravnog stomaka. 


Na našu konstataciju da Đorđe peva maestralno i sa stomačićem, Nikola zuaključuje: 

– Đole ima dar od Boga, to su retki ljudi koji imaju takav dar!

A da li Saša Popović i Mili smatraju da Đorđe zaista ima dar i šta su mu na kraju poručili, saznajte u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić