Login/Registracija

Bosanac se zagreva za američku turneju, a kad vidite ko ide sa njim ODUŠEVIĆETE SE (VIDEO)

Novogodišnje praznike Dragan Stojković Bosanac će provesti radno i to ne bilo kako. Popularni kompozitor i producent krenuo je na veliku američku turneju u okviru koje će posetiti čak 15 gradova. Čim je sleteo u Sjedinjene Američke Države Bosanac je pozdravio sve fanove koje ga prate na društvenim mrežama i najavio svoje nastupe ovim videom. 

……


Veliko iznenađenje je to što će zajedno sa Draganom na turneji pevati i njegova ćerka Džidža Stojković koja se takmičila u „Zvezdama Granda“. Njihov prvi zajednički nastup biće večeras u Vaterlou na radost svih onih koji su se uželeli dobre narodne muzike i zvuka harmonike. I za najluđu noć kao i za reprizu njih dvoje će sa pevačem Arminom Bjedićem napraviti nazaboravan provod u Grand Rapidsu. 


Boravak u Americi Dragan Stojković će iskoristiti i za predah od „Zvezda Granda“ u kojima je ne samo u ulozi žirija već i mentora. On će svojim takmičarima pokušati da prenese svoje znanje i iskustvo, a kako podnosi kritiku na račun toga što ima najmanje „đaka“ i što sve može sam pogledajte u nastavku: 


Foto: Z.K.Munja ,
Autor: A.Bakić