Bosanac otkrio koja zvezda Granda je najbolje iskoristila popularnost: „Uvek je aktuelna“

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 04102022 FOTO MUNJA 3 ok

Godinama unazad, član žirija „Zvezda Granda“ Dragan Stojković Bosanac, svedok je muzičkih početaka brojnih talenata koji su sreću odlučili da okušaju u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Mnogi od njih iskoristili su svojih pet minuta na pravi način i izgradili blistave karijere, dok su neki ubrzo nakon takmičenja pali u zaborav.

ZIRI ZG SNIMANJE 12062023 FOTO MUNJA 15 1

S obzirom da je kroz šesnaest sezona prošlo hilljade i hiljade talenata, nije lako reći ko je najbolji, ali za jednu zvezdu Granda Dragan Stojković Bosanac smatra da je najbolje iskoristila popularnost.

-Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović- rekao je Stojković svojevremeno za Grand.

Milica Pavlovic

Međutim, kako je tada otkrio nekadašnja učesnica Bilja Sulimanović ostavila je veliki utisak na njega, ali ipak nije uspela da ispuni Stojkovićeva očekivanja.

“Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu”, govorio je Bosanac, priznajući da ga je razočarala kada je akrijeru ostavila po strani.

DRAGAN STOJKOVIC BOSANAC ZG SNIMANJE 24042023 FOTO MUNJA 13 ok

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović