Login/Registracija

Ovo niko nije očekivao! Bosanac očitao lekciju Đorđevim kandidatima: „Sad ste nastradali“ (VIDEO)

SASA POPOVIC ZG SNIMANJE 24042023 FOTO MUNJA 6 ok 1

Večeras počinje peti krug najgledanijeg muzičkog takmičenja na Balkanu „Zvezde Granda“, a iza kulisa već je veselo, u šta se naša ekipa i uverila.

Žiri je sa osmehom na licu stigao na još jedno snimanje, a ovo je bio poseban dan za celu ekipu zvezda Granda. Naime, kreativni direktor Saša Popović proslavio je 69. rođendan, a u bekstejdž su stigli i pokloni.

SASA POPOVIC I MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 26042023 FOTO MUNJA 10 ok

Marija Šerifović je donela tortu i Saši otpevala rođendansku pesmu, a specijalan poklon stigao je i od Cece Ražnatović, koja je direktoru poželela puno sreće i zdravlja.

-Srećan rođendan, da si mi živ i zdrav još sto godina – rekla je Ceca nakon što je Saletu predala poklon.

Capture 1

Kada je stigao na snimanje, Dragan Stojković Bosanac poželeo je da izmasira Cecu, na ovo je odmah reagovao Saša koji je poželeo da mu Boske zasvira nešto.

-Bosanac, umesto što masiraš Cecu, mogao bi da zasviraš harmoniku – rekao je Popović, a Bosanac je odmah ispunio njegovu rođendansku želju.

Kada su se počastili ručkom, počelo je snimanje, a niko nije mogao da nasluti šta će se desiti u nastavku večeri. Ceca je smislila još jedno iznenađenje, ali je u Bosanac zaboravo na njihov dogovor.

Naime, pevačica je poželela da harmonikaš zasvira rođendasku pesmu u emisiji, podsetila je Bosanca na to, pa su svi članovi žirija i publika Saletu optlevali pesmu za rođendan.

IMG 4625 2

Bosanac je ipak sve vreme u glavi imao neki drugi paln, koji je uspeo da realizuje, a ono što je uradio posebno je pogodilo njegovog kolegu iz žirija Đorđa Davida.

-Ljudi pustite rođendan, imam vest. Bosanac je uzeo sve moje kandidate! – rekao je Đole besno, dok se Viki takođe upašila pa je odmah pozvala supruga da proveri gde su njeni kandidati.

Capture 2 1

-Halo Taške, vidi da nije i naše kandidate uzeo Bosanac – kazala je Viki, a Snežana Đurišić je odmah poslala poruku svojim takmičarima da proveri da li je sve u redu.

Capture 2 2

-Sanja sad ćes videti šta sam uradio, Đole će poludeti – rekao je Bosanac voditeljki emisije, pa je zapevao sa Đoletovim takmičarima.

Stojković je zapevao narodu pesmu „Oj oraje, oraje“ znajući da se rokeri iz Davidovog tima neće dobro snaći, a nakon što su završili pesmu, imao je jednu poruku za njih.

-Znači ne znate narodnjake, a hoćete da pevate. Sad ste nastradali od mene – rekao je Bosanac.

Capture 2 4

Kada se vratio na scenu Đole ga je upitao zbog čega je to uradio, ali mu on nije dao ogovor na ovo pitanje. Kako je Marija ostala u čudu zbog svega što se desilo u emisiji iznela je jednu konstataciju koja je na samom kraju nasmejala sve.

-Da li je moguće ovo, sad Boske ima najviše kandidata – zaključila je Marija kroz smeh.

Capture 2 5

U videu pogledajte kako je sve izgledalo iza kulisa prve emisije petog kruga emisije „Zvezde Granda“.

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A. Milinković