Aleksandra Mladenović zapalila Dubai: Pokazala rezultate napornih treninga, svi u šoku zbog njene promene: „Kidaš mačko“ (FOTO)

ALEKSANDRA MLADENOVIC NNK SNIMANJE 20122022 FOTO MUNJA 102 ok

Pevačica Aleksandra Mladenović odlučila je da napravi kratak predah od nastupa i otputuje u Dubai gde je spojila odmor i rad na novom spotu koji publika sa nestrpljenjem čeka da vidi.

Sudeći po njenim objavama, pevačica je oduševljena ovom atraktivnom destinacijom na kojoj uživa u suvom luksuzu restorana, barova i hotela po kome je ovaj grad popularan, a sada je pokazala i da je svoju figuru dovela do savršenstva.

Capturekj

Naime, nakon što se svojevremeno našla na meti kritika zbog viška kilograma koji su usledili kao posledica zdravstvenog stanja, Aleksandra se vratila na pravi put i trudi se da živi i trenira izbalansirano što se vidi na njenom telu.

Ona je objavila fotografiju sa plaže na kojoj pozira u kupaćem kostimu dok joj se na stomaku naziru zategnuti mišići.

„Auuu izgledaš bolje nego ikad“, „Boginja“, „Mačko“, samo su neki od komentara ispod ove objave.

98am

Iako je pre nekoliko godina imala oscilacije sa kilažom, Aleksandra izgleda bolje nego ikad, a u intervjuu za našportal otkrila je u čemu je tajana i kako je uspela da se vrati na staru liniju.

– Odrekla sam se noćnog života mimo nastupa, izbegavam da izlazim i treniram redovno, ustajem rano i verovatno je to uticalo– iskrena je pevačica.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić