BORBA ZA ZDRAVLJE KANDIDATA: Đorđe David NOSI LEKOVE takmičarima usred noći: „Šta ću kada sam emotivan“

DJORDJE DAVID ZG SNIMANJE 27092022 FOTO MUNJA 11 ok

Iz sezone u sezonu, članovi žirija se emotivno vezuju za svoje kandidate sa kojima stavraju mnogo dublju vezu od pukog mentorstva i spremanja nastupa.

Od kada je posato deo „Zvezda Granda“, Đorđe David pokazao je izuzetnu požrtvovanost kada su kandidati u pitanju, za koje je bio spreman da putuje u druge države kako bi održali probe, a sada je još jednim gestom potvrdio da je čovek velikog srca.

Naime, ovih dana vredno radi na svojim timom na pripremama za snimanja novih emisija, međutim nekoliko njih se razbolelo tokom boravka u Beogradu, zbog čega je roker odložio sve druge obaveze kako bi im pomogao da što pre ozdrave.

dj d med s

Šta ću kad sam emotivan. Upravo se vraćam iz hotela gde su smeštena deca, moji kandidati koji su došli na probu, ima i bolesnih, pa smo kupovali lekove, nosili lekove, išli po lekarima, bavili se pregledima…Nema, ko me terao, jel da. Mentorstvo je ozbiljan posao, mora da se ozdravi da bi moglo da se radi kako treba– objasnio je Đorđe David koji se ovog puta našao ulozi medicinske sestre i borio se za njihovo zdravlje.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić