Bivši učesnik „Zvezda Granda“ proslavio rođendan: Peja kitio muzičare, pevačeva majka završila u suzama (VIDEO)

Ovogodišnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Perica Veljković proslavio je pre nekoliko dana 19. rođendan.

0A0A2743

Slavlje je održano u jednom prestoničkom restoranu u krugu porodice, prijatelja i saradnika. Nije se štedelo kada je dekoracija u pitanju, pa je sve bilo po želji slavljenika.

0A0A2748

Voditelj Zoran Pejić Peja kao dugogodišnji prijatelj i saradnik porodice uveličao je svalje svojim dolaskom, ali je i počastio muziku bakšišom.

0A0A2701

Goste su zabavljali pevačica Mira Jovanović i klavijaturista Mikica Dudić koji su atmosferu doveli do usijanja.

Capture 30

U jednom trenutku se i slavljenik latio mikrofona, pa je za goste zapevao nekoliko omiljenih pesama. Posebno emotivan momenat nastao je kada je Perica zapevao jednu pesmu, a njegova majka Silvana je završila u suzama.

Capture 29

Žurka je trajala do ranih jutarnjih sati, a za kraj je poslužena i slavljenička torta, a sve je svojim objektivom zabeležio fotograf Zoran Kuznanović Munja.

0A0A2707

Kako ekipa Granda sa terena saznaje, postoji velika mogućnost da mladog pevača i ove sezone vidimo u „Zvezdama Granda“.

0A0A2854
0A0A2858

Podsetimo, takmičar je sin poznatog violiniste Perice Vasića, a sa Marijom Šerifović je ove sezone stigao do trećeg kruga. Pericin tata je pred našim kamerama tokom sezone otkrio da ne vežba sa sinom i da mu on nije autoritet kada je muzika u pitanju.

-Retko on i ja vežbamo zajedno. Otac mu nikad nije autoritet kao što je neko drugi, a i ja sam ga malo razmazio – rekao je Perica.

BONUS VIDEO – Perica Vasić o učešću sina u „Zvezdama Granda“

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković