Bivša pobednica „Zvezda Granda“ progovorila o nasilju koje je trpela: „Išla sam kod psihologa, žao mi je što je moje dete patilo“

bb94e69ccb3b867b5e124ed923a8324b82176e32

Nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“, Teodora koju smo upoznali pod prezimenom Toković već neko vreme se ne predstavlja tako nakon kraha ljubavi duge 11 godina od koje se razvela. Međutim, sreća joj se ponovo osmehnula i pronašla je čoveka svog života kada se najmanje nadala sa kojim je uplovila u bračne vode i dala novu šansu ljubavi u kojoj uživa.

-Sada sam sa nekom drugom osobom sa kojom planiram dalji život. Mene su upoznali sa tim prezimenom, ali moje ime je dovoljno jako i specifično da je dovoljno samo ime da stoji– objasnila je pevačica nedavno za Grand.

a41a113f660cca5ab176c21078f5eff6c73c32d3

Iako do nedavno nije govorila o konkretnim razlozima rastanka od bivšeg supruga, nakon što je uspela sama da prebrodi težak period odlučila je da javno otkrije pravi razlog razvoda.

– To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem– otvorila je dušu Teodora, koja ne krije da je iza nje bolan period.

Koliko god da si ljut i nervozan i besan nije opravdanje. Ja opet kažem, za svađu je potrebno dvoje verovatno ni ja njemu nisam odgovarala– ispričala je nekadašnja pobednica „Zvezda Granda“.

Mnoge dame sa naše javne scene, takođe su se uočile sa problemom nasilja, i dok su neke odlučile da ćute, druge su bile jake i javno su se suočile sa svojim strahovima.

– Treba hrabrosti za takav potez. Kod nas vlada takav mentalite gde ćute žene da li iz materijalne sigurnosti ili smatraju da je bolje za decu da odrastaju sa oba roditelja. Nije me sramota da kažem da sam posle razvoda išla kod psihologa. To je najprirodnija stvar, mentalno čišćenje. Skidam kapu ženama koje su progovorile o tome. Meni je žao što nisam to ranije sasekla u korenu da moje dete ne prolazi tu vrstu patnje– iskrena je bila pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić