Login/Registracija

Da li prepoznajete pobednicu „Zvezda Granda“? Nakon razvoda se vratila na scenu, pa zablistala u NJEGOVOM ZAGRLJAJU

Od kako se pojavila na estradnom nebu bivša učesnica i pobednica „Zvezda Granda“ važila je za pravu lepoticu. Iako je tvrdila da nakon pobede nije dovoljno „iskorišćena“ pre skoro godinu dana vratila se na scenu numerom koja je veoma brzo postala veliki hit.

Malo ko zna da se pevanjem bavi neverovatnih četrnaest godina, iako nije kria da je u jednom trenutku došlo do prezasićenja.

– Radimo takav posao da nam ljudi mnogo uzimaju energiju, možda je došlo do nekog prezasićenja poslom. Nekada mi je prenaporono, moraš stalno da pričaš, pevaš, da ti je osmeh na licu– ispričala je jednom prilikom.

Ukoliko niste prepoznali devojčicu sa fotografije, u pitanju je Teodora Toković, mada mnogi pratioci na društvenim mrežama tvrde da se nije mnogo promenila.

-Prvi dan škole- napisala je uz staru fotografiju kojom je evocirala lavinu uspomena.

Podsetimo, Teodora se nakon jedanaest godina ljubavi razvela od svog partnera, ali ubrzo nakon toga sreća je ponovo zakucala na njena vrata te je osvanula pevačicina fotka u zagrljaju novog partnera. Iako je o razlozima razvoda veoma dugo ćutala, nedavno je u emisiji Grand Mgazin rešila da otvori dušu i progovori o svemu što je tištilo, ali i o paklu koji je prolazila.

– To je malo teža tema. Gomilalo se sve, ali bila je situacija gde je krenulo fizičko nasilje. Ne želim da dobijem reklamu na taj način, niti da pljujem oca svog deteta, čoveka sa kojim sam živela i koga sam volela, to je bio trenutak slabosti i kada se to desilo nekoliko puta odlučila sam da presečem– otvorila je dušu Teodora, koja ne krije da je iza nje bio izuzetno bolan period.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović