Login/Registracija

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Nakon tri meseca finalistkinja dala svoj SUD o spornim stajlinzima koleginica

Iako je blistala tokom ove sezone „Zvezda Granda“ Nikolina Đekanović nije ni sanjala da će zablistati na Grandovoj sceni i to u samom finalu popularnog šoua, a kako tvrdi za to je kriv manjak samopouzdanja sa kojim se oduvek borila.

– Od malena doslovno kada god nešto radim, vezano za školu, fakultet, za izgled i za sve ono na šta ja mogu da utičem smatam da to mora biti savršeno, ali to ne može. Uvek imam neku dozu nesigurnosti jer očekujem puno od sebe. Trenutno sam zadovoljna moram da kažem (smeh), sada imam samopouzdanja- ispričala je finalistkinja.

Takmičenje joj je donelo veliku slavu i popularnost koje je rešila da iskoristi na najbolji mogući način te poput većine javnih lčnosti dosta vremena i truda ulaže u društvene mreže koje su danas neizostavni deo njene karijere.

– Dosta sam posvećena društvenim mrežama jer mislim da je to pravo mesto da se promovišemo. Započela sam i taj biznis tako da imam i ponude da reklamiram svašta nešto, zašto da ne ako mi se već otvaraju takve prilike- rekla je Nikolina.

Osim vežbanju i usavršavanju svog glasa sa mentorom Milijem, Nikolina je vodila računa tokom takmičenja o svakom detalju te je svaki put na sceni svojim upečatljivim stajlinzima ostavljala bez daha.

– Imala sam čitav tim koji je vodio računa o tome, al što se tiče poslednjih pojavljivanja imala sam čak tri kombinacije u polufinali i finalu- istakla je Nikolina te iznela svoje mišljenje o stajlinzima Maje Đorđević i Anastasije Ićurup oko kojih se digla velika prašina.

– Imam apsolutno mišljenje, čim se sve to desilo ja sam imala svoju predstavu o tome. Ako su već imale hrabrosti da obuku tako nešto, po mom mišljenju potrebno je veliko sampopuzdanje i da taj stajlng zna da se iznese. Ako zna da se iznese biće svetski, ako ne onda već izgleda vulgarno. Problem je bio što nisu umele da iznesu na pravi način, da je i jedna od njih imala malo drugačiji nastup i stav u toj odeći niko ih ne bi ni prokomentarisao- tvrdi Đekanovićeva.

POGLEDAJTE I

Sa Milijem stigla DO FINALA, a evo zbog čega Nikolina Đekanović NIJE HTELA KOD CECE U TIM: „Nisam pogrešila“

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović