„Karleuša mi je rekla da sam mjaukala“, Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda: „Izblamirala sam se i preživela“ (VIDEO)

Pevačica Barbara Bobak otvoreno je za Grand govorila o učešću u „Zvezdama Granda“, pa se dotakla Cece Ražnatović i Jelene Karleuše i priznala da se izbamirala na velikoj sceni.

Karleusa mi je rekla da sam mjaukala Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda Izblamirala sam se i prezivela VIDEO 4
Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda – „Karleuša mi je rekla da sam mjaukala“

Ona kaže da joj je takmičenje promenilo život iz korena i da je nakon prvog nastupa shvatila šta treba da promeni u pevanju kako bi postala velika zvezda.

Karleusa mi je rekla da sam mjaukala Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda Izblamirala sam se i prezivela VIDEO 2
Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda – „Karleuša mi je rekla da sam mjaukala“

Barbara Bobak o Zvezdama Granda – Karleuša mi je rekla da sam mjaukala

-Kada sam bila mala želela sam da pevam pred Karleušom i Cecom, pred svim velikim zvezdama koji su tada bili aktuelni. Pred Cecom nisam pevala, pred Jelenom jesam u „Zvzdama Granda“ i lepo mi je. Zeznuto je kada staneš tako ispred nekog koga si gledao na televiziji. Iako se možda ta osoba tebe neće sećati sutra, ti razmišljaš šta ako se izblamiram. Ja sam se izblamirala i preživela sam -rekla je ona.

Karleusa mi je rekla da sam mjaukala Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda Izblamirala sam se i prezivela VIDEO 3
Barbara Bobak iskreno o Zvezdama Granda – „Karleuša mi je rekla da sam mjaukala“

Iako su Jelenini komentari možda bili u tom momentu žestoki, Barbara ističe da je sve njene kritike shvatila kao dobronameran savet i potskrek da još više napreduje.

-Nije tada neki komentar bio loš, prosto komentari su bili realni i bilo je sve kako je ona rekla. Kazala mi je da je moja izvedba bila mjaukava i jeste bila, bila je katastrofa, toliko me je trema pojela, bila je žena u pravu – dodala je Barbara i otkrila kako generalno reaguje kada joj neko uputi negativnu kritiku:

-Mene loše kritike motivišu jako, tada sam krenula sa časovima pevanja, želela sam da otvorim vokal i da se oslobodim treme. Kada si siguran u to što pevaš, onda nemaš temu. To mi je značoilo da treba da se probudim i da nastavim dalje.

Ceo razgovor sa Barbarom Bobak, pogledajte u videu na početku teksta.

PROČITAJTE I:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: F.Pavlović,
Autor: A. Milinković/A. Dačić