Login/Registracija

Bacila se na trening, Lejla Zahirović fotografijama iz teretane zapalila društvene mreže (FOTO)

Od kada je šira javnost upoznala Lejlu Zahirović u „Zvezdama Granda“, pored njenog glasa pažnju je privukla i svojom lepotom i upečatljivim plavim očima po kojima je prepoznatljiva.

Pevačaica u poslednje vreme vredno radi i na svojoj figuri, što potvrđuju fotografije iz teretane koje sve češće objavljuje na Instagram profilu.

Lejla se i ovog puta pohvalila kako vredno trenira i radi na tome da figuru i liniju dovede do savršenstav, a na ovo su pozitivno reagovali i njeni fanovi na popularnoj društvenoj mreži.

I dok su se mnoge pevačice podvrgle različitim estetskim korekcijama kako bi ispravile svoje nedostatke, ova pevačica se može zahvaliti majci prirodi zbog koje nije imala potrebu da bilo šta drastično promeni na sebi.

Podsećamo, nakon duže medijske izolacije koja je usledila nakon gubitka oca, Lejla se prošle godine vratila da anstavi svoj muzički put gde je stala, a bolne uspomene još uvek nosi u svom srcu.

– Najteže mi je bilo kada sam ostala bez svog najvećeg oslonca, a to je moj tata. On je nažalost preminuo u junu, kada su se dogovorile te letnje turneje. Nakon očeve sahrane prošlo je 10 dana kada sam počela da radim. Samo ja znam kako mi je bilo… Uvek me je čekao posle nastupa i onda idemo zajedno našoj kući, bio mi je velika podrška. To su bili najteži momenti, kad sam shvatila da ga nema. Samo ja znam šta sam preživljavala, sve dok nisam prihvatila da bi to bila njegova najveća želja da nastavim i da se borim, da naučim da živim sa tim. Bol nikada ne prolazi, ali da dobiješ neku snagu i hrabrost da nastaviš dalje– ispričala je Lejla za Grand.

Foto: Instagram/Printscreen Lejla Zahirović,
Autor: I.Grk