Login/Registracija

Armin Jusufović ISKRENO o Zvezdama Granda: „DOBRO BIH RAZMISLIO da li bih se opet prijavio!“

Zvezda Granda, Armin Jusufović, sigurnim koracima gradi svoju pevačku karijeru, a nedavno je objavio novu pesmu „Potrebna“ za koju je sam radio muziku i tekst.

Mladi pevač oduševljen je reakcijama publike, a iako mnogi misle da je ova balada posvećena, on je za Grand Online otkrio da ipak nije tako.

– Prvi put sam izbacio nešto što sam sam uradio i komentari su zaista odlični, ali pesma nije posvećena… To je bio neki nalet inspiracije i emocija– rekao je Armn.

Proslavio se učešćem u „Zvezdama Granda“ za koje kaže da su mu donele dosta dobrog, ali i kako taj put nije bio lak.

-Zvezde Granda su mi donele dobru reklamu, i to je bilo moje prvo iskustvo i pred kamerama. Dosta dobrog mi je donelo što tek sada vidim, ali moram priznati bilo je i stresa. Zavisi kako ljudi to doživljavaju… Ja sve shvatam lično i da me sada neko pita da li bih se opet prijavio dobro bih razmislio- iskren je bio Jusufović.

Za kraj smo ga pitali i koji bi savet dao kandidatima koji se sada takmiče, na šta je on odgovorio da treba da se potrude da daju svoj lični pečat jer ovo takmičenje može da ima otvori mnoga vrata za buduću karijeru.

PROČITAJTE I

Armin Jusufovič obradio najlepšu pesmu Šabana Šaulića (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević/ Instagram,
Autor: S. Čumić