Login/Registracija

Ana Bekuta se oprostila od VOLJENOG MRKE stihovima koji KIDAJU SRCE

Milutin Mrkonjić sinoć je u 79. godini izgubio najvažniju bitku u životu.

Srpski političar i narodni poslanik preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Draganu i najveću ljubav u životu Anu Bekutu sa kojom je skoro čitavu deceniju bio u vezi. 


Ana je smogla snage da objavi fotografiju sa voljenim Mrkom na kojoj se grle, a koju je ovekovečio na jednoj proslavi naš fotograf Zoran Kuzmanović Munja i posvetila mu stihove svog hita „Treba vremena“, koja je inače bila i njegova omiljena pesma.

– Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja – napisala je Ana, nakon čega su usledile reči podrške i izjave saučešća.


Podsetimo, Ana i Mrka uživali su u skladnoj ljubavi skoro čitavu deceniju. Ljubav su započeli na Dan zaljubljenih 2012. godine, a na početku, zbog Mrkine funckije ministra za infrastrukturu i saobraćaj mnogi su ih osporavali i povređivali neistinitim medijskim natpisima. 

– Ljubav se desila, a nismo se snašli ni on ni ja. Nismo hteli da se krijemo i počeli su da nas prozivaju po žutoj štampi. Sve dok nije dao ostavku nisu ućutali- ispričala je Ana svojevremeno u emisiji “Grand magazin“. Momenat koji im je promenio život na bolje jeste dan kada je Milutin prestao da se bavi politikom, i tada je njihova veza prestala da bude meta “zlih jezika“.

– Otišao je na neki važan sastanak i nisam znala šta će se tamo desiti. Znala sam da je rekonstrukcija Vlade, i preko televizije sam saznala da je dao ostavku na mestu ministra saobraćaja. Tad je presekao i tada su mediji ućutali.

– Tada smo počeli da živimo jedan normalan život. Zapravo, ja sam od momenta kada smo se sreli od njega tražila samo mir. Tada nije kapirao na šta sam mislila, i mislim da mu je u momentu davanja ostavke ta moja rečenica bila u glavi- rekla je Ana.


Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić