Login/Registracija

Takmičar „Zvezda Granda“ Srđan Simić šokirao sve: POSLE DRAKULE, uporedili ga sa POZNATOM GLUMICOM (VIDEO)

IMG 0661

Učesnik takmičenja „Zvezde Granda“ Srđan Simić iz Teslića sve je iznenadio svojim stajlingom, a njegov izgled poredili su sa Drakulom, Betmon, ali i jednom poznatom glumicom.

Kandidat kaže da je navikao na takve komentare, ali ga je ipak posebno izenadilo kada su ga uporedili sa poznatom domaćom glumicom.

-Svega sam se naslušao, od Majkla Džeksona do Drakule, a u drugom krugu do ni manje ni više nego Lidije Vukićević. Sad još i Betmena da svrstam tu, onda u sledećem krugu mogu da se pojavljujem i u nekim težim varijantama – rekao je Srđan.

Takmičar je otkrio i koliko se u vezi sa izgledom savetovao sa svojim mentorom Đorđem Davidom.

-Đorđe je bio figura koja će podržati ili ne moj izbor, ali se retko mešao i sam davao predloge jer imamo razlike u nekim mišljenjima. Svaki svoj autfit i izraz na kosi biram sam, a Đorđe je ta podrška koja će to da pogura u prvi plan – ispričao je Srđan.

IMG 0707

Srđan je otkrio i da je malo sigurniji u sebe, s obzirom da je večeras vraćen u šou nakon ispadanja u prošlom krugu, ali priznaje da se nije i dalje u potpunosti izborio sa tremom.

-Nikako ne uspevam da se izborim sa tom tremom koja se iznova pojavljuje tako da mi je pola prve pesme faktički pojela. Svestan sam da su moje interpretacije recimo pesama Olivera Mandića na porbama bile puno bolje. Srfećom vrtaio sam se brzo, a u drugoj pesmi me je poremetio plašt, u tom delu sa igranmjem koji nisam dobro izračunao – rekao je Srđan.

Zanimalo nas je i kako se neko ko privatno sluša veoma „tvrdu“ muziku našao u „Zvezdama Granda“.

-Moj izbor muzike je sve samo nije onako najtvrđi ikad, a po mom pevačkom senzibilitetu za sam javni nastup je rok. Pošto nemam pandane u domaćoj muzici, onda biram nešto što je najpribližnije. A „Zvezde Granda“ su najgledanija i zato i najsavršenija prlatforma da proguram nešto što nije isto kao i drugi kandidati – dodao je kandidat.

Šta je još ispričao Srđan Simić pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković