Mili obelodanio najveću tajnu „Zvezda Granda“: „Upravo to ovaj šou čini toliko interesantnim“ VIDEO

Muzički direktor „Granda“ Aleksandar Milić Mili nasmejan i raspoložen stigao je na još jedno snimanje „Zvezda Granda“, a sa našom ekipom razgovarao je o svim aktuelnim temama i otkrio gde će provesti praznike koji nam stižu.

Kako se iz epizode u epoizodu dešavaju velike svađe u žiriju, zanimalo nas je da li je tako i kada se ugase kamere u „Zvezdama Granda“.

FILP0892

Mili obelodanio najveću tajnu „Zvezda Granda“

-Sve je normalno, sve bude normalno, to je deo šoua, a to upravo ovaj šou čini toliko interesantnim – rekao je on, pa prokomentarisao povratak Ane Bekute u žiri:

-Nedostajala je Ana, kako nije, ali se Keba lepo snašao.

FILP0904

Za samo dve nedelje dolaze nam praznici, a producent će ove dane provesti sa porodicom na putovanju gde će pripremati nove pesme.

-Ja ću da putijem u neke toplije krajeve, to mi je nekako najbolji odmor. Kada otputujem negde, tada i najviše radim. Tada sam najviše u miru, nemam pritisak i najviše komponujem u tom periodu i pišem tekstove. Ugodno to umem da iskoristim – zaključio je on, a video pogledajte na početku teksta.

FILP0902

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: F.Pavlović,
Autor: A.Milinković