Aleksandar Josifovski iznenadio rok baladom: „Putujem kroz vreme u drugu galaksiju“ (VIDEO)

aleksandar josifovski nova pesma

Zvezda Granda Aleksandar Josifovski sve je obradovao novom moćnom rok baladom koja nosi naziv „Još dan za nas“.

Aleksandar Josifovski objavio novu pesmu punu emocija

Muziku i tekst za novu Aleksandrovu numeru pisao je poznati hitmejker Bane Opačić, dok je aranžnam uradio sam pevač uz pomoć gitariste Bojana koji ga prati na nastupima.

-Kao noć u grudima tvoje zbogom nosim, gladnim ustima pusto polje kosim. Gde si živela ti u meni, srce svakome okameni. Ja bih još jednom u tvoj zagrljaj, nek mi to bude poslednji otkucaj– refren je pesme koja osvaja na jedan.

aleksandar josifovski nova pesma "Još dan za nas"

Aleksandar Josifovski nova pesma

Brojni korisnici Jutjuba oduševljeni su pesmom koju je Josifovski premijerno izveo u poslednjoj emisiji „Zvezde Granda“, a pozitivni komentari se nižu.

„Svaka čast kompozitoru, izvođaču i gitaristi ova pesma je toliko moćna.., Svaka čast“, „Anđeo je došao opet na Zemlju! Ti si, nema reči nebeski čoveče! Bravo!“, „Ovo je toliko maestralno da postaje nestvarno. Pustim pesmu, zatvorim oči i putujem kroz vreme u drugu galaksiju… Zaljubila sam se u ovu pesmu“, neki su od komentara ispod videa za ovu fenomenalnu numeru.

Aleksandar Josifovski predstavio novu pesmu

Nova pesma Aleksandra Josifovskog hit u najavi

Novu pesmu Aleksandra Josifovskog „Još dan za nas“ možete da pogledate u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Aleksandar Josifovski o pesmi

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić