Pevačice otkrile koja koleginica je najveći car na estradi: „Ona je žena lavica“

cioka

Sve popularniji kaveri na estradi česta su tema među pevačima. Dok jedni negoduju, pa čak i nazivaju to krađom pesama, drugi sve češće biraju da umesto svojih numera snime kaver nekog već poznatog hita.

O tome su govorile i Aleksandra Tadić Cipka koja u svojoj dosadašnjoj karijeri ima veliki broj snimljenih kavera, ali i njena koleginica Zorana Simeunović.

-Ja sam snimila sve što sam želela i biće ih još i od mene dosta. Mislim da smo nasnimali sve što smo mogli! Ja sam prva bežala do snimanja kavera, ali moram da kažem da se pojedine kolege bune- iskrena je bila Aleksandra, a i Zorana je imala šta da doda:

-Dolaziš u situaciju kada ti pevač neki kaže „Pa šta ja tu dobro nisam uradio da ti moraš da prepevaš?“ i to nije baš prijatno na kraju krajeva. A niko od nas ne razmišlja o tome da ne radimo ništa loše, već na neki način to osvežavamo i vraćamo na mesto gde ta pesma zaslužuje da bude.

zorana

Ipak nisu želele da otkriju koje su to kolege koje se bune, tvrdeći da čak nisu vredni ni pomena.

-Ja se na sreću nisam našla u takvoj situaciji ali imam samo jedan snimljen kaver. Zapravo nije kaver nego nova pesma u novom ruhu koja je inače Stojina pesma. Mada mislim da ona ni ne zna da sam to uradila- istakla je pevačica.

Ipak, nakon presnimljene numere Olje Karleuše Cipka je potvrdila da je Olja veliki car i da im je pružila nesebičnu podršku.

-Želim da joj se zahvalim, ona je jedna od retkih koja nam je dala podršku i blagoslov da objavimo njenu pesmu. Čak je i podelila na društvenim mrežama i pohvalila nas. Ona je bila moja omiljena pevačica u mladosti, čak sam imala i njene postere u sobi (smeh)- otkrila je Cipka tvrdeći da je Olja žena lavica, baš kao što kaže naziv njene pesme.

aleksandra tadic
Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović