Login/Registracija

„AGONIJA SE NASTAVLJA“ Marija Šerifović otkrila da li će ići na OPERACIJU želuca

Marija Šerifović rešila je da promeni iz korena svoje životne navike, pa je tako počela od isrhane i treninga.

Kako je do sada skinula zavidan broj kilograma, pevačica otkriva šta kolegama od hrane donosi na snimanje emisije „Zvezde Granda“.

-Od kada sam na posebnom režimu ishrane, mogu da im donesem samo bademe i tikvicu – rekla je ona kroz smeh.

Već posle mesec dana se može primetiti koliko je Marija smršala, a samo za Grand televiziju pevačica je priznala zbog čega nije želela da ode na operaciju želuca kako neke njene kolege sa estrade.

-Skinula sam nekih sedam kilograma za tridesetak dana, agonija se nastavlja. Mnogi poznati koriste razne liposukcije, ja sam želela da u potpunosti i iz korena promenim svoje navike. Želim da mi zdrava ishrana i trening uđe u način života, da ne bude nešto kratkotrajno, već nešto što je zdravo ne samo za mene, već i za moje okruženje – zaključila je Marija.

Podsetomo, nedavno je na njenom jutjub kanalu pokazala pratiocima kako vežba sa trenerom. Tom priilikom je sa pratiocima podelila da je prvi put potrčala još od osnovne škole.

-Na prvi trening sam došla u invalidskim kolicima skoro (smeh), a sad trener procenjuje da ću za 90 dana ući u super kondiciju, znači do nove godine. Ako Bog, više sile i moja volja daju. Moram samo da priznam da mi sve ovo teško pada, ali kada se završi onda mi prija. Ja sam rekla mom okruženju da mi ne dozvole samo da postanem ona dosadna osoba koja broji kalorije, priča o fitnesu, bicepsima i tricepsima. Ja zauvek želim da jedem sve što volim, ali i da doživotno treniram 3 puta nedeljno- kazala je Šerifovićeva.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/Instagram,
Autor: A.Milinković