„Imam grč u sebi, moram to da izbacim“ Adelu i Martu savladala trema pred kamerama (VIDEO)

Adela Smajlović i Marta Jovičić priredile su nezaboravan duel u „Zvezdama Granda“, a svoje utiske sumirale su pred Grandovim kamerama.

-Razmišljam o haljini, o svemu ali kad staneš na tu scenu sve ti je u glavi, da li ćeš da se smeješ jer nam to stalno govore- priznala je Marta koja ove sezone brani boje tima Đorđa Davida.

0A0A9626

Ni Adela nije krila da ima veoma veliku tremu kad stane ispred čuvene osmorke.

-U meni se nekako tresem iako ja to ne pokazujem, ali mi Sneža, moja mentorka, stalno govori da se smejem. Imam taj grč u sebi i moram to da izbacim- rekla je Adela.

Adela Smajlović Marta Jovičić

S obzirom da je pauza od snimanja „Zvezda Granda“ trajala čak sto dana, takmičarke ne kriju da im je povratak na scenu veoma teško pao.

-Đorđe mi je rekao da nema potrebe da imam tremu i vežbali smo to zaista na probama, ali to je jače od mene. Imali smo pauzu pa sam nekako zaboravila kakav je to osećaj i sad kad sam došla bilo je ‘au’, kao da sam prvi put na sceni- kroz smeh je ispričala Marta.

Adela Smajlović Marta Jovičić

Iako su obe veoma talentovane, takmičarke tvrde da bez vežbe i upornosti nema uspeha.

-Sve je vežba verujte, bez toga ništa- poručile su pevačica.

Šta su još otkrile pred Grandovim kamerama saznajte u videu na početku teksta.

Adela Smajlović Marta Jovičić
Adela Smajlović Marta Jovičić

BONUS VIDEO: Saznajte šta vas čeka u novoj epizodi „Zvezda Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić