Login/Registracija

Nebojša Galjević

Beograd, Srbija
Učestvovao

Nebojša Galjević, umetničko ime Neša Elvis, muzikom je počeo da se bavi u 15. godini.

Imao je priliku da sarađuje sa Sašom i Minjom Subotom, Mićom Orlovićem, Minimaksom, Žikom Ivaniševićem kao i sa Stevanom Vagnerom. Godine 1987. snimio je prvu ploču „Voli me nežno“, zatim 1988. drugu.Nakon toga su usledile treća i četvrta ploča 1990 i 1995 godine.

Odneo je pobedu u Parizu na takmičenju za najboljeg Elvisovog imitatora 1996. godine. Dok je boravio u Las Vegasu i Rinou dobijao je pohvale i preporuke od vodećih američkih ljudi iz šou biznisa, kao i Elvisove porodice iz Grejslenda. Od 2000. do 2016. godine snimio je još tri albuma na koje je uvrstio i autorska dela. Nastupao je u svim većim gradovima bivše Jugoslavije. Između ostalog sada se bavi i komponovanjem za druge izvođače. Sluša i izvodi domaći pop i rok, starogradske , dalmatinske i stare narodne pesme.

Oženjen je, ima dve ćerke i njegova cela porodica bavi se muzikom. Često nastupa po klubovima, na rođendanima i manifestacijama ljubitelja Elvisove muzike . Poseduje licencu Udruženja muzičara džeza, popa i roka Srbije.