Login/Registracija

ZVEZDU GRANDA OPSEDAJU KOLEGINICE: „Šalju mi poruke“

bibi

Ermin Redižić Bubi, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, nedavno je objavio fotografiju plaži na kojoj je pokazao svoje izvajano telo, zbog čega su ljubavne ponude počele da stižu sa svih strana.

Iako je opšte poznato da je miljenik ženskog dela publike, iznenadilo nas je Bubijevo priznanje da je postao omiljen i među koleginicama.

-To je odavno, šta da vam kažem, znaju šta valja (smeh). Volim žene koje imaju ukusa. Šalu na stranu, fotke sa plaže stvarno su napravile pometnju. Koleginice i obožavateljke su mi zatrpale inboks, samo pišu, ne staju – otkrio je Bubi za Grand i dodao da trenutno uživa u prelepom vremenu koje ima na američkoj turneji. Za obnažene fotke, u šali ističe, krivi isključivo sunce.

-Nisam osoba koja voli da se razgoli, ali sam osoba koja živi za tople dan. Vreme provedeno na plažama i bini smatram nezamenjivim. Mnogo radim i moram svoje telo i duh nagraditi za trud, rad i putovanja koja prolazim– istakao je Redžić, a na pitanje zašto još uvek solira, odgovara:

-Razlog što još nisam u ozbiljnoj vezi je verovatno jer sam konstantno na putovanjima širom sveta .Vjerovatno i da imam vezu, ne bih to dao u javnost. Dobro sam krio svoje ljubavi od javnosti.

bubi 2

Bubi ističe da trenutno uživa u Americi, ali i da jedva čeka da se vrati u rodnu Bosnu i Hercegovinu.

-Razlog za to je što sam bio vredan i jedva čekam da publici predstavim novu pesmu i to odmah nakon nove godine – rekao je Redžić.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić