ČESTITKA AL’ ZA MALO: Ispale poznatih su toliko JAKE da nam SUZE IDU OD SMEHA (VIDEO)

zg blupersi

Pred kraj 2022. godine ekipa našeg portala potrudila se da snimi novogodišnje čestitke poznatih ličnosti, ali nije baš sve išlo po planu.

„Koncentriši se, idemo“, „Ajde, snimam“, „Kaži samo srećna Nova godina“, čulo se od našeg snimatelja, čuvenog Zorana Kuzmanovića Munje, ali neki od naših pevača nisu umeli baš sve da ponove što se od njih traži.

Nedostatak koncentracije i puštanje muzike usled snimanja doveli su do toga da se poznati zbune i čestitaju 2022., umesto 2023. godinu.

zorja

Sanja Kužet i Voja Nedeljković bukvalno su zapevali svoju čestitku, a voditelj je na kraju kroz smeh poručio da se vrati snimak.

Sandra Mladenović imala je peh sa rukom, pa joj se nije dopao kadar iz kog se snima, te je nekoliko puta menjala stranu na kojoj stoji, dok se Saša Matić usled čestitanja zakašljao.

emir

Emir Habibović spetljao se kada je trebalo da izgovori godinu koja nas očekuje, dok je Dejan Ćirković Ćira na kraju poludeo zbog zahteva našeg snimatelja.

-Beži, bre, ćuti, nemoj da me zaje*avaš- rekao je fenomenalni Ćira, dok je Isak Šabanović pevao ženama, a zatim nekoliko puta pokušavao da snimi novogodišnju čestitku.

Mi smo se sjajno zabavili dok smo snimali i montirali novogodišnje čestitke, a verujemo da ćete i vi kada čujete kako su se naše zvezde ispalile.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić