Login/Registracija

U sukobu Dare i JK poznati zauzimaju stranu: „Jako je ružno da odlučuješ ko će s kim da se druži“

dara aleksandra jk 2

Danas je kao bomba odjeknula vest da nekadašnje prijateljice i koleginice Dara Bubamara i Jelena Karleuša više nisu u dobrim odnosima. Iako ni jedna ni druga nisu želele da šire priču o prekidu prijateljstva, njihove koleginice su već počele da zauzimaju stranu.

Kako je do raskida prijateljstva došlo zbog Jelenine navodne zabrane da se Dara druži sa Cecom Ražnatović, tako je Aleksandra Mladenović prokomentarisala ovaj sukob u emisiji „Puls Srbije“.

Ona je iznela svoje viđenje uslova koje je navodno Karleuša postavila Dari.

-Dara jeste gospođetina. Ja sam je skoro upoznala i prosto sam oduševljena njom i njenom energijom. Slažem se sa ovim da ako neko ne priča sa nekim, to ne znači da i ti treba. Mi nemamo taj kompleks ni problem, jer smo mi ostvarene žene i nema prostora za sujetu. To je jako ružno da ti odlučuješ ko će sa kim da se druži. Da zabraniš nekome da se druži sa nekim, to je sebično i to ne rade ostvareni ljudi – rekla je Aleksandra.

Podsetimo, nakon Jelenine izjave da se ne druži više sa Darom, pevačica se oglasila za Kurir.

-Ne bih uopšte razmišljala o Karleuši. Svako radi sebi, ne radi meni. Ja nisam ništa radila, ja sam čista, a te priče, o tom pomaganju, to… Šta sam ja sve pomogla što ona i zna i što ne zna, pa nisam pričala o tome. Jer sam ja gospođetina i neću pričati ni ružne stvari, a ni lepe. Nek se to sad završi kako se završi, njen izbor i njena stvar. Sujeta je čudo- poručila je Dara i dodala da nema vremena da se bavi takvim stvarima.

MG 4595
Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. A.