Login/Registracija

Bosanac OTKRIO kakav dogovor je sklopio sa suprugom: „U STARTU JE SHVATILA GRANICU“

boske zenaaa

Iako se Dragan Stojković Bosanac veoma retko u javnosti pojavljuje sa svojom lepšom polovinom Dunjom, pevač gotovo da svaki trenutak iskoristi da pozdravi svoju suprugu.

BOSANAC ZENA

Uprkos tome što je publika ne poznaje, iz Bosančeve priče i ona je uz Stojkovića i Džidžu postala njihova miljenica, a posebno posle simpatične angedote koju je harmonikaš ispričao.

-Moja Dunja je jedna stvarno divna osoba, ne što je moja, ali mi smo se u startu, kada smo se uzeli dogovorili smo se nešto i shvatila je tada jednu stvar. Ona je radila kao ekonomista u jednom brodogradilištu na Novom Beogradu. Sećam se svirao sam u hotelu Jugoslavija i ona je mene pitala „Kada ću ja nekada da dođem u hotel, da budem malo tu, da izađem i ja?“ Ja sam njoj rekao „Znaš šta Dunja, možeš kada god hoćeš, a ja ću pošto sviram u subotu uveče u ponedeljak da idem sa tobom na tvoje radno mesto u tvoju kancelariju. Da li ja mogu da sedim s tobom tu, a ona mene pita pa kako ću?! Pa šta ćeš ti meni na poslu?!- ispričao je Boske kroz smeh, a potom nastavio:

-U startu je onda shvatila granicu, da je to moj posao, da ja ne idem u provod, što je provod kod mene kad sviram, to je neka druga priča. Tako da ja pozdravljam moju ljubav jedinu- objasnio je Dragan i nasmejao ceo studio.

bosker zena

Podsetimo, Bosanac je nedavno sa svojom naslednicom Džidžom bio na američkoj turneji, a odmah nakon povratka, u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pevačica se dotakla armije žena koje obožavaju njenog oca.

-Inače ja sam dobijala razne komentare za svog tatu. Kažu da je dobar frajer i jeste Bosanac je lep čovek. Meni je normalno da mu se i dan danas udvaraju, a tek da vidite šta je to u Americi. Pevam ja i dok imam blok vidim tatu tamo negde u nekom ćošku i pet žena oko njega. To stvarno jeste istina, žene ga obožavaju!- otkrila je Aleksandra.

-Šta pričaš ti Džidžo?!- dobacio je Boske kroz smeh.

DZIDZA I BOSANAC ZGS SNIMANJE 15112022 FOTO NOVA 2 ok

BONUS VIDEO – Džidža pred ocem progovorila o novom dečku

Foto: Printscreen/ Goran Nova,
Autor: J. Jović