Zorica Marković se seli iz Beograda, pevačica prelomila nakon 40 godina: „Ovaj grad ne prepoznajem“ VIDEO

Pevačica Zorica Marković otvorila je za Grand vrata svoje kuće i kafane u naselju Jajinci, a pred našim kamerama priznala je da se uskoro seli iz Beograda u kome živi 40 godina i da je već u pregovorima za kupovinu velikog imanja u srcu Srbije.

Iako je godinama sa porodicom stacionirana u ovom delu grada, pevačica kaže da se dosta toga promenilo od kada se ona doselila tu, pogotovo urbanizam, pa kako ističe to naselje ne liči na ono što je bilo ranije.

Zorica Marković kuća

Zorica Marković se seli iz Beograda, pevačica prelomila nakon 40 godina

-Ovo je sada kao Holivud, najlepši deo grada koji se širi, i te kako se sada ovde zida i gradi. Mislim da je najlepši deo periferije – počela je ona za Grand.

Zorica Marković kuća

Kako je godinama poštenim radom zaradila dosta novca, Zorica je imala želju da sagradi kuću za sinove i nju, a otkrila nam je šta je bilo presudno da se odluči baš za ovaj deo Beograda.

-Imam nekretnine na raznim stranama, međutim ovde sam 27 godina. Prvo sam birala školu koja je normalna za moje sinove, drugo ovde je predivno i ljudi su normalni i mirni. Ovde je prava piroda, kada sam došla, tada je ovde bilo selo, imla sam vrt, piliće, koze, tako da sam uživala. Iz godine u godinu, ovde je već postalo jako tesno, kao na Terazijama – dodala je ona.

Zorica Marković kuća

Bez obzira što u ovoj porodičnoj kući živi godina, Zorica priznaje da nema više želju da boravi ovde, jer je žena koju ne drži mesto. Zbog toga je odlučila da kupi još jednu kuću i imanje u centralnom delu Srbije gde će se i za nekoliko godina potpuno preseliti.

-Samo sa moje strane, baš oko moje kuće, gradi se po četiri ili po šest hiljada kvadrata, dolazi mi mravinjak. Moram sad otići iz ovog mravinjaka, ali negde u unutrašnjost, ovde će neko drugi da ostane ko voli mravinjak, ja ne. Kako sam ja iz Kosjerića, ovaj deo me je podsećao na to, tu mi je Avala. Onda sam od kućice napredovala, radila i gradila, za oba sina i sve sam završila. Već sada ja ovaj grad ne prepoznajem, on jeste metropola, ali sam ga prevazišla u svakom smislu te reči. Odem sada često na Divčibare i u Požarevac, tamo imam dosta prijatelja i mislim da će to biti moja sledeća lokacija. Tu ću se lepo smestiti, već pregovaram da kupim jedno veliko imanje, sa prelepom kućom – zaključila je Zorica, a video pogledajte na početku teksta.

Zorica Marković kuća

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Zorica Marković kuća

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A.Milinković/J.Jović