Aleksandra Prijović objavila fotografiju sa mamom, pa joj se obratila emotivnim rečima

aleksandra prijovic sarajevo 2 6 768x512 1

U domu regionalne zvezde Aleksandre Prijović danas je veliko slavlje, a pevačica se odmah oglasila emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Naime, Prijina majka Borka Mihajlović slavi rođendan, a ponosna ćerka javno je uputila najlepše želje i čestitke.

BORKA MIHAJLOVIC I DECKO FOTO MUNJA 1

-Srećan rođendan mama, volim te – napisala je ona uz zajedničku fotografiju sa koncerta u Osijeku.

Podsetimo, Borka Mihajlović se nedavno oglasila za Grand, a tom prilikom je priznala da nije mogla ni da sanja da će njena ćerka doživeti tako veliki uspeh.

-Sa ove distance mogu da kažem da taj put znam napamet koliko puta i sad idem za Beograd. Na sve to mogu da kažem da sam jako srećna, zadovoljna i hvala dragom Bogu na onome što nam je dao, i meni i mojoj ćerki – rekla je ona za Grand i dodala:

-Sav taj uspeh je u dubini duše meni bio poznat. Aleksandra sebe daje maksimalno i potpuno, kod nje sve mora da bude perfekcija. Bilo je mnogo truda i mnogo muke, ali je sve radila sa zadovoljstvom i evo tu smo, gde smo, hvala dragom Bogu isplatilo se.

prija filip

Inače, za Grand se pre dve nedelje oglasio i Aleksandrin otac Nedeljko, koji takođe nije krio da je ponosan na sve što je njegova ćerka do sada postigla u karijeri.

-Naravno da sam ponosan na nju, kao i ceo Balkan. Nisam očekivao ovoliki uspeh od nje, ali eto desilo se. Sve njene pesme su mi omiljene, možda mogu da izdvojim pesmu „Sve po starom“. U Beogradu sam bio najponosniji na nju, zato što je najviše ljudi bilo eto – kazao je ponosni tata, a video pogledajte u nastavku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković