Zorica Marković BRUTALNO ISKRENA prema voditeljki: „NISAM TE PREPOZNALA“

Već godinama Lea Kiš krasi male ekrane, a svake nedelje u svojoj emisiji ugosti mnoštvo javnih ličnosti sa kojima razgovara o aktuelnim temama iz sveta šoubiznisa. Ipak, ovoga puta zaboravila je na ulogu voditeljke koju joj je na kratko preuzela Zorica Marković te ispričala jednu anegdotu iz njihovog privatnog žibvota.

– Zorica dolazi na televiziju, a pre toga smo se nešto privatno videle. U to vreme smo blizu i stanovale i srele se na ulici, ja u klompama, ona isto, bez frizure i posle sedam ili osam dana je pozovem u emisiju i sačekam je ka ona prolazi pored mene i kaže mi „Izvini ja te uopšte nisam prepoznala, a u tom momentu sam bila kompletno našminkana (smeh)- ispričala je Lea.

a08bd31521e4ac3df147bab6ff61992b4f6a504c

– Nisam ja mislila tako nego je razlika između onog opuštenog i kako se ona dotera za emisiju. Ona je uvek u dobrom izdanju i te večeri je baš blistala, ali smo se baš ismejale- pravdala se pevačic što je sve nasmejalo.

Obe su poznate kao neko ko neretko voli da se našali na svoj račun te nije ni čudo što se Lea nije naljutila već ovo prepričava kao jednu od njihovih anegdota.

– Ti si bila tako iskrena tada ja to nikada neću zaboraviti. Od tada joj uvek kažem „Izvini nisam te prepoznala!“- dodala je.

8403c6b97d99644bef12e32cba63cb87ad751e90

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović