Pevačica trudna sa 30 godina starijim suprugom Božić dočekala u crkvi: „Nisam sama i nećeš biti nikada sama“

zorana simeunovic otkrila pol bebe

Pevačica Zorana Simeunović čeka dete sa 30 godina starijim kompozitorom Stevom Simeunovićem, sa kojim je nekoliko godina u braku.
Ona se oglasila sinoć na Badnje veče emotivnom objavom.

Zorana je u crkvi dočekala najradosniji praznik, a fotografijom na kojoj pozira i mazi stomak ovekovečila je ovaj trenutak.

-Osećaj samoće me uvek obuzimao kada dođe vreme praznika… – započela je svoju izjavu i nastavila:

-Mama, tata, porodica… Slava Bogu, ovo je prvi Badnji dan sa tobom andjele mamin! Nisam sama i nećeš biti nikada sama – napisala je ona u opisu.

ZORANA SIMEUNOVIC PZD SNIMANJE 09102023 FOTO FILIP 38


Podsetimo, vest da pevačica Zorana Simeunović čeka bebu sa 30 godina starijim suprugom, kompozitorom Stevom Simeunovićem odjeknula je širom regiona, a budući roditelji nedavno su govorili kako protiče njeno blagosloveno stanje, kao i kako su saznali za najsrećniju vest.

-Dugo smo i čekali da bude beba na putu. Veoma dugo sam se borila i sa svojim zdravstvenim problemima, nisam nikada skrivala ni šećer ni prolaktinemiju, ali Bogu hvala, tu je – iskrena je Zorana Simeunović.

ZORANA SIMEUNOVIC PZD SNIMANJE 09102023 FOTO FILIP 40

Zorana je ispričala i kako je izgledao trenutak kada su saznali da će postati roditelji.

-Bilo je planirano, ništa nije bilo neplanski. Steva i ja smo od početka znali kako će to da izgleda i nismo se sad nešto preterano iznenadili saznanjem koliko smo mi jedva čekali da Bože zdravlja sve to prođe kako treba. Kada smo saznali bilo je: „Stevo, vidi, prošlo je“ – ispričala je Zorana što je i Steva Simeunović potvrdio za „Grand“.

BONUS VIDEO: Zorana i Steva Simeunovic čekaju bebu: „Mrvica je već tu, počela je da pravi red“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić