Naša pevačica progovorila na engleskom, pa se izblamirala : „Mislila sam da će me razumeti“

Zorana Pavić progovorila na engleskom
Zorana Pavić progovorila na engleskom

Zorana Pavić progovorila na engleskom na jednom putovanju, kada je usledio hladan tuš nakon što je upotrebila pogrešnu reč.

Pored toga što je izuzetno talentovana za muziku, pevačica se može i drugim veštinama, ali ne i poznavanjem stranih jezika.

7db0dc223abef09afd3b2cb9ba46c8686315e322

Zorana Pavić progovorila na engleskom

Upravo ju je nepoznavanje engleskog jezika koštalo jednog nesporazuma u prodavnici u Turskoj, gde je boravila pre izvesnog vremena.

– Moje znanje engleskog je priličo simpatično i tako sam ja tražila frizera tamo i pitala “Excuse me do you have freezer?“ (što u prevodu sa engleskog na srpski znači  “Izvinite, da li imate zamrzivač“) misleći da će ljudi razumeti šta mi je potrebno ako to izgovorim na određen način– kroz smeh je rekla Zorana.

zorana pavic 39
Zorana Pavić progovorila na engleskom

Pevačica Zorana Pavić otvorila je vrata svog stana za ekipu Granda i pokazala oazu mira u Beogradu.

Ona je u emisiji „Nije lako biti ja“ pokazala kako provodi jedan slobodan dan, a luksuzan stan je mesto gde se najbolje odmara i opušta nakon nastupa i obaveza, a kako izgleda njen dom pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić