Login/Registracija

„ZNALA SAM ŠTA SE ČEKA, BILA SAM RAZOČARANA“ Sara Jo o Konstraktinoj pobedi (VIDEO)

Sara Jo gošća je na večerašnjem koncertu Marije Šerifović, a kako je otkrila pripreme za ovaj spektakl trajale su čitavog dana.

– Zapravo, ovo je bilo jedno panično spremanje, jer uvek krenem na vreme i javim stilisti šta želim, ali nekako razvlačim to spremanje i u poslednjih 30 minuta se dešava grand finale i to je potpuna apokalipsa – priznala je pevačica.

d2cd480ce3bb143b09254007f11e3df7763ed250

Poslednjih dana masovno se na društvenim mrežama šeruju mimovi i Sarine reakcije na Konstraktinu pobedu na izboru za pesmu Evrovizije, a pevačica je sada otkrila kako reaguje na to i kako se osećala kada je pobeda otišla u Konstraktine ruke.

– Iskreno ja sam u tom trenutku razmišljala koliko će još da mi zumira očni kolutić dok proglašava pobednicu, jer sam znala šta se čeka i šta se želi u tom trenutku, neki ljudi su definitivno to pogrešno protumačili, naravno da je tu bilo razočarenja, jer znamo da smo dali sve od sebe, ali s obzirom da sam ludi perfekcionista meni je bilo najbitnije kada izađem sa tog stejdža da sam zadovoljna i hvala bogu tako je i bilo. Naravno da su bile uključene emocije, ali daleko od toga da sam bila toliko očajna – tvrdi Sara.

9e37759ebb5443ee85b24cec51f216e81f38a91e

Sara je Konstrakti poželela sve najbolje na Evroviziji i otkrila da se nada da će pesma „In Corpore Sano“ imati visok plasman.

– To se nikad ne zna, ali mislim da će Konstraktina autentičnost da je dovede do visokog plasmana, do prvog mesta. Mislim da je Konstrakta oduvek bila oličenje autentičnosti – zaključila je pevačica.

Ceo intervju sa Sarom Jo pogledajte u videu ispod!

……

Foto: Grand online,
Autor: D. Bukovčić