Login/Registracija

Željko Samardžić priredio ćerki SPEKTAKL pred publikom: „Bila je u ŠOKU“ (VIDEO)

Pevač Željko Samardžić uveliko priprema spektakl za svoju publiku, koja će uživati u njegovom koncertu i brojnim hitovima već sedmog aprila, te ne krije sreću i uzbuđenje zbog predstojećeg druženja.

– Radostan sam što je rasprodata Arena u Zagrebu, gorim od želje da se sretnem tamo sa publikom. Zadnji put sam tamo pevao kada je Saša Matić imao svoja dva koncerta i to mi je bio dobar pokazatelj da podhitno treba da pravim svoj koncert. Sale me je divno najavio, kao pravi mlađi klega, bio je iskren i otvoren, a publika me je dočekala zaista lepo- prisetio se pevač.


Priznaje da mu je jedna situacija sa koncerta posebno ostala u sećanju, budući da se tiče njegove namlađe naslednice koja mu je najveća podrška u njegovoj bogatoj karijeri.

– Bilo mi je jako interesantno kada sam pevao tamo, moja ćerka Minja koja inače putuje sa mnom i peva prateće vokale, imala je zadatak da me tada fotografiše, pošto je ona profesionalni fotograf. Išla je oko mene i slikala me, a ja sam rekao „Samo da vam skrenem pažnju, mladi fotograf koji je ispred mene, to je moja ćerka Minja, zamoliću je da otpeva nešto za vas“, a ona je bila u šoku, jer nešto izbegava te situacije. Tata je naterao da uzme mikrofon u ruke i otpevala je zajedno sa publikom pesmu „Ružica si bila“ što je bilo zaista prelepo- ispričao je Željko za portal Grand Online.


Početak karijera, kao i izbor pesama, danas se umnogome razliku od početaka stare garde, te je i Samardžić dao svoj sud o novim muzičkim trendovima i muzici koja je sve popularnija mežu mlađom populacijom.

– Sada se živi u nekom drugom vremenu, ovi mladi ljudi se zalete preko noći, desi im se neki hit, neka druga pesma i onda misle da je ceo svet njihov. To je sve u stvari prolazno, karijeru je mnogo teže sačuvati nego stvoriti, to vam se desi, pa se desi- zaključio je, te otkrio da je baš nedavno svojoj mlađoj koleginici uputio savet zlata vredan.


– Promenili su se trendovi dosta, mladi biraju drugačije tekstove, evo recimo pre neki dan sam dao Teodori Džehverović savet, koja je mlada i popularna i znam da odlično peva, ali one pesme koje ona peva ne pokazuju koliko ona zapravo dobro peva. Rekao sam joj da stavi neku pesmu u štek, snimi i ostavi za neka dobra vremena jer možda ovo vreme prođe, to se ne zna. Kada je kvalitetna pesma ona ostaje za sva vremena- istakao je za naš portal.

Željko nam je oktrio i za koga je navijao na izboru „Pesme za Evroviziju 2022“, zato klik na video ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović