Željko Samardžić i Kaliopi objavili duet o kome će se dugo pričati: „Kakve emocije, ovo je neponovljivo“ (VIDEO)

kso

Dva maestralna vokala sa neverovatnim karijerama, Kaliopi i Željko Samardžić udružili su glasove u novom duetu koji je ugledao svetlost dana.

Numera pod nazivom „Znam“ prelepa je balada sa emotivnim tekstom koja je osvojila publiku na prvo slušanje, a sudeći po komentarima ovo je jedna od onih pesama koje traju večno.

heoq

Divna žena, ima neverovatnu dušu, veliki je umetnik, cela moja familija je mnogo voli. Kaliopi je zaplakala od sreće zbog pesme, u zrelim smo godinama kada se lako zaplače, ali ja uglavnom plačem uz neki film. Oduševio sam se kada mi je pustila pesmu, volim tekstove koji mirišu na ljubavnu poeziju, proradili su mi leptirići i znao sam da je to to. Sasvim je bilo normalno da ćemo posle toliko godina prijateljstva snimiti duet – istakako je Željko na promociji dueta.

uhiy

Kompletnu pesmu radio je Romeo iz čije muzičke radionice izlaze samo kvalitetne stvari koji traju, kakav je slučaj i sa ovom pesmom.

„Kakve emocije u glasu ovih ljudi, ovo je neponovljivo“, „Dva prava umetnika, hvala vam na ovome“, „Vaši glasovi su put u beskraj“, samo su neki od komplimenata koji se nižu ispod ove numere koju možete poslušati u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić