Login/Registracija

Zejna spremna da pokori svet: „Videćemo dokle ćemo stići“ (VIDEO)

ZEJNA MURKIC ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 52 ok

Nakon zapaženog nastupa na „Pesmi za Evroviziju“ pevačica Zejna Murkić uspela je da skrene veliku pažnju javnosti na sebe, a od tada joj karijera ide samo uzlaznom putanjom. Tokom razgovora za Grand portal, pevačica je progovorila o novim projektima i inostranoj karijeri.

Uskoro snimam dva dueta sa Džipsi Kings-ima. Cela priča će ići u istom smeru, pa ćemo videti gde će to sve da ode. Autori su isti kao i na Beoviziji. Mi sada funkcionišemo kao jedna firma. Pokazali smo da smo dobar tim i da treba to i da ostanemo – otkrila je pevačica u razgovoru za Grand.

Na pitanje da li bi volela da snimi duet sa Princem, Zejna je rekla:

-Ukoliko njegovi i moji svetski ugovori dozvole, volela bih. Videćemo šta će biti. On jeste na svetskom nivou. Samo je trenutno u Srbiji, ali verujem da zaslužuje takvu scenu.

PRINC OD VRANJA ZGS SNIMANJE 22032023 FOTO FILIP 14 ok

Podsetimo, Zejan je samohrana majka, a tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda – Specijal“ se pohavlila da sve obaveze uspeva da uskladi iako sama brine o detetu:

Da, ja sam mama. Sve sam stigla, radila sam domaći pre emisije. Trudim se da sve ispoštujem, da odem u emisije, odgovorim na intervjue i da se posvetim detetu koje se ni po čemu ne razlikuje od druge dece. Nas dve živimo same i sve sama radim vezano za dete.

zejna 1

Pevačica je otkrila i da je tokom odrastanja prilično štitila ćerku koja je i sama imala neprijatna iskustva sa vršnjacima.

Moja ćerka je povučena i jako je zaštićena. Naučila je da je svet lep i da su svi ljudi dobri. Onda kada dođeš u školu shvatiš da nije baš tako, pa se žalila zato što niko nije hteo da se druži sa njom. Onda sam joj rekla ljubavi izdrži još dva, tri meseca. Onda se desila Evrovizija i sve se promenilo. Ja sam znala da će moje učešće da promeni stvari, tako to ide u životu. Sada je glavna i omiljena – objansila je nasmejana pevačica.

Zejnin intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: I.G.