Login/Registracija

ZBOG SUPRUGA i saradnika pevačica doživela NEPRIJATNOST: „BORILA SAM SE SA STIDOM I SRAMOM“

Usled velike konkurencije na estradi, broje pevačice trude se da svojim izgledom ili po nekim skadalom privuku medisjku pažnju, međutim ne i Bilja Sečivanović koja od samog pojavljivanj avaži za pravu damu.


Iako je tokom svih ovih godina na javnoj sceni, šarala kako muzičkim tako i modnim stilovima, odlučila je da ostane verna sebi i nakon brojnih nagovora jasno zacrtala svoj put.

– Imala sam izlete i to je sve bilo uz nagovor saradnika i supruga on je bio glavni krivac za to. Ja neke stvari prosto nisam želela, iako sam uspela da ih iznesem, nisam se osećala prijatno. Uspevala sam to da pregrmim na snimanju nekog spota, ali na nastupima to zaista nisam ja- rekla je nedavno Bilja na Grand televiziji.


Pre nekoliko godina, ona se u jednoj emisiji pojavila u bodiju koji joj je stajao kao saliven, međutim iza vrcavog nastupa, krila se unutrašnja borba.

– Ja se stidim. Ja ću da pregrmim to, ja sam se borila tada sa stidom i sramom, ali sam opet zbog svih ljudi koji su me gurali ispoštovala celu priču– prizanje pevačica koja je odlučila da sluša svoje osećaje kada je scensko pojavljivanje u pitanju.

– Ja sam prosto ja u nekim haljinama, lepim pantalonama, svedeno, ženstevno, čak i provokativno ali u granicama lepog- objašnjava Seči.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić