Zastaće vam dah od kadrova novog spota Jelene Rozge (VIDEO)

Jelena Rozga 1

Na radost publike i ljubitelja dobre muzike Jelena Rozga objavila je spot za novi singl pod nazivom „Samo se ljubit isplati“.

Pesma koja inspiriše pozitivnom energijom nastala je u kreativnoj radionici Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrednošću u životu.

Spot odiše toplinom, nežnom setom nekih lepih trenutaka koji su za nama, ali i nagoveštajem svega lepog što nas očekuje, smenjuju se svi oni mali, ali vredni trenuci koji čine život, kroz vrlo lični prikaz Jelene kao devojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvek čekala samo jednog.

 -Veoma sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako sa ljudima koji pišu pesme moje duše, tako i sa onima koji te pesme sa mnom pevaju, mojom  publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da reči „Sve proleti, samo se ljubit isplati“ danas mogu pevati „bez fige u džepu“. To pevam, to mislim i tako i živim- istakla je Rozga koja nestrpljivo čeka veliku regionalnu turneju koja počinje 17. decembra.

Foto: Ivana Dobrovoljec,
Autor: Grand