Login/Registracija

Za VILU iskeširao 200.000 evra Adil Maksutović se sa porodicom seli daleko od Beograda

Pevač Adil Maksutović sazidao je kuću od 200.000 evra kod Smedereva gde će se kako Kurir saznaje uskoro preseliti sa porodicom iz Koteža.

Muzičar je naime, sa suprugom Anom Ramadanovski, ćerkom pokojnog folkera Džeja, pre nekoliko godina kupio plac, na kojem su majstori nedavno izgradili vilu. Radovi su pri samom kraju, a tamo će Adilova porodica uskoro preći da živi.

 Prema rečima obaveštenog izvora, plan je da se usele do kraja godine, zapravo da novogodišnje i božićne praznike dočekaju u novoj oazi mira. 

Adil je oduvek želeo da pronađe idealno mesto za kuću sa dvorištem i bazenom. Prijatelj mu je preporučio lokaciju u okolini Smedereva i veoma mu se dopala. Sve je urađeno u modernom stilu. Deca imaju svoje sobe, a Adil i Ana njihovu bračnu – ispričao je Adilov blizak prijatelj za medije.

Kako navodi izvor, pevač ne zavisi od Beograda i želeo je da ima mir daleko od gradske vreve i gužve, jer on svakako zbog posla putuje po celoj Srbiji i Evropi, a do aerodroma mu je potreban samo auto-put.

Ana je, navodno oduševljena i projekat je urađen po njenoj zamisli. Njih dvoje posle burnog perioda koji su proživeli konačno uživaju u ljubavi i idili. Deca su im centar sveta i sve je podređeno njima. Adil je, kako izvor tvrdi maksimalno posvećen familiji, o čemu je i sam ranije pričao. U novom domu imaće i veliko dvorište koje je uređeno prema potrebama njihovih sinova.

Foto: Z.K.Munja/ Instagram,
Autor: I.Grk