Login/Registracija

VRATI SE, ZONE: Premijera zakazana za januar 2017.! (FOTO + VIDEO)

Pred nastavak snimanja kultnog nastavka filma ‘Zona Zamfirova’, ‘Vrati se, Zone‘, ekipa ovog projketa održala je konferenciju za novinare, kako bi svima približili radnju ovog drugog dela!

IMG_4695

Pored reditelja Juga Radivojevića, producenta Miroslava Mitića, ovoj konferenciji prisustvovao je i deo glumačke ekipe, na čelu sa glavnim glumcima Brankicom Sebastijanović koja tumači lik Zone, i Milanom Vasićem, koji tumači lik Maneta! Nastavak snimanja filma počinje 22. avgusta, a na konferenciji ekskluzivno je pušten deo sa početka snimanja ovog filmskog ostvarenja.

https://www.youtube.com/watch?v=MePSTinyKDs

Reditelj, Jug Radivojević istakao je da će se snimanje nastaviti u sedam gradova Srbije, od Novog Pazara, Vranja, Pirota, Surdulice, Vlasinskog jezera, Niša, Valjeva, Sente, pa sve do Beograda, gde će se snimanje i završiti! Jug je takodje istakao da ovim filmom želi da pokaže Srbiju u najlepšem svetlu, i da će se snimanje nastaviti u nekim od najlepših istorijskih objekata. Ovaj reditelj nije mogao, a da se ne osvrne na gubitak glumaca, koji su započeli snimanje ovog filma, ali nažalost nisu završili, a to su Nikola Simić i Milorad Mandić Manda.

IMG_4668Brankica Sebastijanović koja tumači glavnu ulogu, obećava da će dati svoj maksimum za ovu ulogu, ali da ipak čeka reakcije publike koja će dati svoj konačni sud, dok Milan Vasić ističe da se veoma raduje ovom filmskom ostvarenju, jer smo do sada mogli samo da ga vidimo u serijama na malim ekranima.

collagePremijera ovog filma zakazana je za 24. januar 2017. godine u Sava Centru, ali kako je reditelj rekao na konferenciji, plan je da se pre velike Beogradske premijere, održe predpremijere u gradovima Srbije u kojima je sniman film ‘Vrati se, Zone’!

Tekst: N. Mitrović / Foto: Z. K. Munja