Vozni park Šerifa Konjevića ostavlja bez daha: Samo jedan automobil vredi preko sto hiljada evra (FOTO)

Vozni park Serifa konjevica 2
Vozni park Šerifa Konjevića

Pevač Šerif Konjević poznat je kao skroman čovek koji se nikada nije rasipao novcem, ali je ipak nije štedeo kada su automobili u pitanju. Njegov vozni park važi za jedan od najskupljih na estradi, a on nikada nije krio da je ljubitelj kvalitetnih automobila.

Vozni park Serifa konjevica
Vozni park Šerifa Konjevića

Jednom prilikom naša ekipa uhvatila je pevača kako stiže na snimanje Grandove emisije, a tada videli da je došao u luksuznoj mašini koja vredi čak sto hiljada evra.

Vozni park Šerifa Konjevića

auto serifa konjevica
Vozni park Šerifa Konjevića

U pitanju je džip marke „Mercedes“ G kalse koji pevač vozi kada ide na nastupe i snimanja emisija. Pored ovog auta, u svom vasništvu ima još nekoliko luks mašina iste marke i procenjuje se da njegov vozni park vredi preko sto hiljada evra.

Podsetimo, Šerif je nedavno za Grand otvoreno govorio o maldim pevačima, a tom prilikom je otkrio da li se pojavio njegov naslednik.

-To je teško pitanje. Svim pevačima koji se bave ovim poslom i koji imaju emociju u glasu i koji žele da budu neko koga će ljudi slušati bih poručio isto- moraju da više da se bore. U svakom poslu moraš da budeš borac, ne samo u muzici. To mora trajati, mora se raditi na tome. Auto ne ide bez goriva i ni mi ne možemo funkcionisati ako ne uzimamo ono što nam treba. Bilo je nekih naznaka za naslednika, ali…Dikcija je čudo, učio sam od najboljih na svetu. Uvek svima govorim: „Pevaj onako kako pričaš“. Oni mene neće da shvate -rekao je on.

BONUS VIDEO – Šerif Konjević o kolegama:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Grand,
Autor: A.Milinković