Majka zvezde Granda i voditeljka ronile suze u emisiji (VIDEO)

Nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Perica Veljković rasplakao je majku Silvanu i voditeljku Jelenu Dimitrijević u emisiji „Grand magazin“.

Naime, pevač je za Grand otpevao nekoliko emotivnih pesama, a jedna je posebno pogodila njegovu majku Silvanu i voditeljku koje su sve vreme dok je pesma trajala brisale suze sa lica.

jelena dimitrijevic place
Voditeljka plače u emisiji

Voditeljka plače u emisiji

voditeljka place u emisiji
Voditeljka plače u emisiji

Jelenu je posebno raznežila pesma „A nema tebe“ uz koju je pustila suze, a mladi pevač je nakon toga zapevao numeru za sve majke koja je dotukla Silvanu.

Inače, pevačeva majka je zajedno sa sinom došla na snimanje emisije i nije se nadala da će njene suze kamera da „uhvati“.

jelena dimitrijevic
Voditeljka plače u emisiji

-Evo je mama u kadru, prati svog sina. Tako i treba, zato je to jedno kvalitetno dete – rekla je Jelena, dok se Perica nadovezao:

-Uvek me je podržavala i podržava me i sada.

Jelena Dimitrijević plače u emisiji

majka zvezde granda place u emisiji
Voditeljka plače u emisiji

Majka zvezde Granda plače u emisiji

Podsetimo, madi pevač je sin poznatog violiniste Perice Vasća, a dok se takmičio u „Zvezdama Granda“ koristio je prezime svoje majke Veljković kako ne ga ljudi ne bi gledali kroz prizmu oca koji je već decenijama na našoj javnoj sceni.

-Moja odluka je bila za prezime, pa videćemo kako ću se ubuduće predstavljati. Inače je Veljković prezime moje majke, jer se ona i tata nikada nisu venčali osim u crkvi, ali zajedno su i živimo zajedno svi rekao je Perica u „Zvezdama Granda“.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Grand,
Autor: A. Milinković