Login/Registracija

Vesna Đogani RASKRINKALA Đoleta u emisiji! „Laže, laže“, vikala pevačica, voditelj se šokirao kad je čuo ISTINU

Đole i Vesna Đogani važe za jedan od najskladnijih parova na estradi i ništa ne može da poremeti njihov mir i povezanost. Ipak, tokom gostovanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ pevačica je odlučila da raskrinka supruga i otkrije njegovu najveću tajnu.

Kako denser godinama drži do svog fizičkog izgleda, i u 62. godini naporno vežba, voditelja Sinišu Medića zanimalo je da li je i u mladosti bio svestan da je dobar frajer.

-Nsam bio mnogo svestan – počeo je Đole, ali ga je Vesna prekinula i rešila da otkrije istinu.

-Jaoj, laže! Znaš koliko krema ima? Mnogo. Sav se namaže, na licu se najviše zadrži– otkrila je pevačica.

Njena izjava nasmejala je Đoleta, zato je rešio da otkrije i svoju stranu, tvrdeći da je počeo da se neguje još kao momak.

-U moje vreme su muškarci počeli da obraćaju pažnju na sebe, svi smo hteli da budemo kao Zdravko Čolić, lepi, zgodni, da nas vole devojke. Istina je da danas kupujem dobre i skupe kreme jer mi to jako prija– priznao je denser.

-Ima tačno 150 krema za lice u kupatilu– otkrila je Vesna, što je šokiralo voditelja.

-Pa koliki je vaš stan kad u kupatilu stane 150 krema? pitao je iznenađeno voditelj.

Nije velik stan, ali jeste kupatilo. Eto, on umesto peškira i stvari, u garderoberu u kupatilu ima kreme. Neke žene imaju tašne, a on ima kreme. On sve jadničak proba. Tako ću ja da uzmem jednu tašnu da probam, pa drugu da probam – zaključila je Vesna.

NE PROPUSTITE I

Foto: F.Pavlović,
Autor: I. Ankić