Vesna Đogani progovorila o depresiji sa kojom se borila nakon porođaja: „Plašila sam sam se da neću moći“

b4bc41c8b03b8fe3fc668ac41604b2a56deac51b

Vesna i Đole Đogani jedan su od najskladnijih bračnih parova sa estradne scene, koji su uspeli da odole svim nedaćama i medijskim spletkama koji su pokušali da im razore brak, i usmere se na roditeljstvo i osnuju zdravu porodicu i obezbede norlano odrastanje svojoj deci.

Ponosni roditelji sina Adriana i ćerke Laure ne kriju da su se susretali sa problemima i preprekama tokom roditeljstva koje su zajedničkim snagam prebrodili i potpuno otvoreno priznali da su u tome imali pomoć psihijatra.

DJOGANI ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO FILIP 32 ok

– Prvih šest meseci od Adrinaovog rođenja patila sam od postporođajne depresije. Manifestovala se tako što sam bila bezvoljna za bilo kojom aktivnošću u vezi sa bebom, čak nisam ni znala šta da radim sa sinom, plašila sam se da neću moći. Nije pomoglo i što se Đole postarao da mi sve bude maksimalno olakšano. Unajmio je ženu koja nam je pomagala oko svih kućnih poslova, moje je bilo samo da budem jaka, da se posvetim sinu i ništa više od toga, ali ja nekako na samom početku nisam mogla. Naravno, to je vremenom prolazilo i razvila sam veoma poseban odnos sa njim– ispričala je pevačica koja se u tim momentila nije libila da potraži pomoć psihijatra.

74a26a66f534f033277e12225339fc6c00088bcc

Ipak, kada se drugi put stvarila kao majka i rodila mezimicu Lauru sve se promenilo, a iskustvo je učinilo svoje.

– Kasnije, kada sam rodila već Lauru, mnogo sam drugačije gledala na sve stvari i sve je nekako bilo lakše- priznala je Vesna.

BONUS VIDEO- Vesna i Đole se rasplakali usred intervjua:

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.