Login/Registracija

Vesna Đogani bez dlake na jeziku progovorila o Đoletovoj bivšoj: „Sama je to htela!“

O odnosu bivše supruge Đoleta Đoganija i sadašnje izabranice Vesne spekuliše se već godinama. Iako su nekoliko puta do sada pokazale da su u fantastičnim odnosima, mnogima to još uvek nije jasno.

Upravo zbog toga Vesna je još jednom rešila da dokaže da su ona i Slađa zaista drugarice i otkrila do sada nepoznate detalje.

– Bila sam za Uskrs kod nje na ručku. Moj sin je oduševljen njom, ali i ona njim. Sva deca su bila na okupu! Slađa mi je uvek bila posebna zbog svega toga što se desilo, nekome se smrkne, nekome svane, šta da radiš – rekla je Vesna.

Instagram/djoganivesna/sladjadelibasic

Iako je retkost, Vesna je o Đoletovoj bivšoj ženi imala samo reči hvale ne štedeći komplimente kada je u pitanju ona u pitanju.

– Ona je u više gostovanja rekla kako želi da živi sama i da gradi karijeru sama i nikada mi to nije uzela za zlo. I Slađa bolje đuska u odnosu na mene, da, da!– rekla je sa osmehom u emisiji Divan Šou.

Kao neko ko nema dlake na jeziku i ko se ne stidi da govori o svim detaljima iz privatnog života, Vesna je ogolila dušu i o najtežem periodu u životu.

– To je bilo kada sam se porodila prvi put. Upala sam u ozbiljnu depresiju. To mi je bio najteži period koji ne bih poželela nikome, a to nažalost ima svaka druga devojka. Stručnjaci zbog toga opominju da posebno treba biti pažljiv prema porodiljama, jer beba je beba, a žena je ta koja može biti u problemu. Đole me je zagrlio tada, a ja sam počela da plačem i nisam znala da mu kažem zašto. On je to sva sreća razumeo i rekao mi „Šta god da je rešićemo!“ Bili smo u agoniji šest meseci, ali hvala Bogu prošlo je – ispričala je pevačica.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović