Veljko priznao sve o odnosu sa Anastasijom, evo kako se slažu od kada se ona odselila: „Živi svoj život“

ipiccy image 11 6

Deca Cece Ražnatović, Anastasija i Veljko odrasli su usmereni jedno na drugo. Kao dve godine stariji brat čuvao je i pazio mlađu sestru, a i ona je vodila računa o njemu.

Čak je i Anastasija zaslužna što je Veljko upoznao Bogdanu koju je kasnije oženio i sa kojom ima tri sina.

Anastasija se zbog ljubavi preselila u Sevilju gde njen suprug Nemanja Gudelj ima fudbalski angažman, , a Veljko ne krije koliko je zadovoljan zbog sestrinog izbora.

ipiccy image 12 5

Ne! Ne u tom smislu, čujem se s njom svakoga dana. Živi svoj život, mnogo sam zadovoljan njenim izborom. Muž joj je legenda, gleda je kao malo vode na dlanu i mnogo joj je bolje tamo nego što bi joj bilo s nama, realno – rekao je on nedavno a sada i pokazao koliko se promenila njegova komunikacija sa sestrom.

hiu

Naime, on je na Instagramu podelio šaljiv video na kom se prikazano kako brat i sestra komuniciraju samo preko reelsa, bez ijedne reči.

Podsetimo, Anastasija nije mogla da propusti slavlje i iz Španije je stigla kako bi bila uz brata i snajku, koji su dobili trećeg sina.

(Story)

BONUS VIDEO- Ceca Ražnatović: „Teško je, desi se da omanem“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.