Login/Registracija

VELIKO SLAVLJE U DOMU PEVAČA Milica Todorović prva čestitala (VIDEO)

Učesnik prve sezone takmičenja“Zvezde Granda“ pevač Steva Anđelković slavi danas 35. rođendan, a među prvima divan dan mu je čestitala dugogodišnja prijateljica i kuma Milica Todorović. Milica je uz čestitku objavila kadrove iz opere Emira Kusturice „Dom za vešanje“ u kojem su njih dvoje imali glavne uloge, kao i kolaž sačinjen od snimaka sa raznih nastupa i druženja.

-Sretan rođendan Stevane – poručila mu je Milica putem Instagrama.

Njih dvoje su se upoznali na snimanju šoua „Zvezde Granda“, a koliko su još tada bili bliski, govori činjenica da mnogi nisu verovali da su samo prijatelji.

Ipak, godinama kasnije, oni su i rešili i da prodube prijateljstvo a Milica je postala Stevanova kuma na venčanju. 

Steva je tokom svoje dugogodišnje karijere napisao mnogo pesama za svoje kolege, a večita misterija i pitanje brojnih fanova je zašto to još uvek nije uradio za svoju kumu Milicu Todorović.

-Pa, razmišljam stalno u poslednje vreme iskreno da vam kažem razmišljam o kumi i pesmi za nju. Stalno nešto pokušavam, ali se nadam da će u bliskoj budućnosti biti nešto i za Milicu. Mada kada pišem pesmu, uvek razmislim koga vidim da je peva, na koga me asocira- objasnio je ranije pevač.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Dačić