Login/Registracija

Amel Ćurić ogorčen, dao lekciju svima: „Šta vas briga da li sam BABO ILI TATA?“

Pevač Amel Ćurić vodi miran život sa Jelenom sa kojom ima sina Kana i retko govori o privatnom životu. Međutim, pevač se sad oglasio na Instagramu nakon što su ga pratioci napali što ga sin zove „tata“, a ne „babo“.

Videom koji nosi naziv „Babo ili tata? Sram te bilo, kako te to tvoje dete zove?!“ Amel je uzdrmao društvene mreže i održao lekciju svima koji su sebi dali za pravo da komentarišu kako njegov sin treba da ga zove.

-Prosto ne mogu da verujem čime se bavite vi dragi ljudi, odnosno ne svi, nego pojedini od vas. Kako će mene moj sin zvati? Tata, babo, baba, ćaća, oče , papi, daddy… Nikakve to veze nema ni s čim. To je pre svega stvar kulturološke prirode, običaja… Od mahale do mahale, od grada do grada- rekao je pevač u videu i dodao da je njegov otac svog zvao “baba”, a on “tata”, a njegova supruga svog zvala “oče”.

-Imam prijatelja iz Tešnja koji svog oca zove aba. Tako da će moj sin mene zvati tata, tajo, kako on hoće, kako se njemu sviđa, a ne kako se vama dopada. Ljudi, bavite se svojim stvarima, na primer da pometeš ispred svoje avlije – istakao je pevač, a brojne poznate ličnosti podržale su ga u komentarima.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić